Om os

Juletræsfødderne og boremaskinen til juletræerne er udviklet af Ruben Ipsen (f. 1977), som gennem masser af forsøg har forbedret kvaliteten og funktionen.

Det er et dogme for one2trees at sikre højkvalitetsmaterialer samt bevare danske arbejdspladser.

one2trees er en social ansvarlig virksomhed, som tager ansvar for at hjælpe udsatte ind på arbejdsmarkedet.

Ruben Ipsen, der egentlig er uddannet på musikkonservatoriet og tager dyderne som perfektion og vedholdenhed med i udviklingen af produkter, så de fungerer optimalt og har en god holdbarhed samtidig med, at prisen holdes nede. Fordi kvalitet, funktionalitet og ordentlige forhold hele vejen igennem er vigtige for Ruben Ipsen.

Fra one2trees adresse i Vækstpark for Socialøkonomi i Aarhus-forstaden Viby J, udvikler og forbedrer Ruben Ipsen fortsat sine produkter samt tilføjer varianter til sortimentet. Selvom han givetvis kunne få produceret sine produkter billigere i udlandet, så er det vigtigt for Ruben Ipsen at vide, at han er med til at bevare danske arbejdspladser og at enkeltdelene bliver fremstillet på en sikker måde med ordentlige lønforhold osv.

Udover Danmark sælges one2trees juletræsfødder i Holland, Tyskland, Norge, Sverige, Island, Østrig, Schweiz, Storbritannien og Frankrig.

Kontakt:
Ruben Ipsen, ejer og direktør i one2trees.
Tlf. 50 80 60 40
Mail: info@123s.dk
CVR-nummer: 36948213

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os